Мистерията около здравословното състояние на Кейт Мидълтън не спира да придобива нови и нови нюанси, а от кралския двор все така продължават да мълчат за истината, следвайки основното правило на покойната кралица - никога да не се оплакваш и да не се обясняваш. 

Кейт Мидълтън и коригираните снимки на британски кралски особи - една традиция от векове

Кейт далеч не е единствената - кралските особи коригират снимките си от векове

Явно е традиция, а не изключение

Оказва се обаче, че от информация са лишени не само обикновените хора, а и едни двама, които доскоро бяха рамо до рамо с принцесата на Уелс - принц Хари и Меган Маркъл. Оказва се, че те също са в пълно неведение какво се случва със съпругата на принц Уилям.

Когато стана ясно, че крал Чарлз е диагностициран с рак, херцогът на Съсекс бързо си хвана първия самолет за Лондон и отиде да види болния си баща. По това време Кейт Мидълтън се възстановяваше от коремната операция в дома си, но той така и не стига до там, за да се срещне с брат си, да поздрави съпругата му и да види как е. 

Снимка 628343

Източник: GettyImages

А сега източници, цитирани от People, твърдят, че принц Хари и Меган Маркъл са държани в пълно неведение относно здравето на принцесата на Уелс. Причината за това е, че вече никой им няма доверие и от двореца се притесняват, че всякаква информация, споделена с тях, може да стигне до медийното пространство.

анкета

Редно ли е кралските особи и звездите да редактират снимките, които публикуват?

Виж резултати

Че защо не, всеки го прави 60.2%

Не, това си е вид лъжа 19.5%

Може, но трябва да казват, че има промени 15.2%

Така са по-красиви 5.1%

Принц Хари и Меган Маркъл в кралския сайт - как Бъкингамският дворец промени информацията им

Неочакван ход от Бъкингамския дворец спрямо Хари и Меган

Какво трябва да означава това

Това не е особена изненада на фона на всички признания за живота си в кралския двор, които херцогът на Съсекс направи напоследък. С тях той изгуби подкрепата на роднините си и на монархията като институция и ще е нужно доста да се потруди, за да си върне тяхната вяра. И очевидно това няма да се случи точно в този труден момент, в който и крал Чарлз, и Кейт Мидълтън имат здравословни проблеми.