След няколко дни, на 2 февруари, Кристи Бринкли ще навърши 70 години. Въпреки това тя не спира да впечатлява всички с визията си, младежкото излъчване и широката усмивка, на които биха завидели много нейни по-млади колежки.

Кристи Бринкли, снимките по бански какво е да изглеждаш страхотно и на 68

Кристи Бринкли по бански и все така в страхотна форма

Дори и на 68

Блондинката, която бе в пика на кариерата си през 70-те години на миналия век, неведнъж говори открито за остаряването и за следите, които то оставя върху нея. В последното си интервю за People тя отново засяга темата и признава, че през годините е опитвала да прикрива бръчките си с ботокс, но е разбрала, че това не е за нея и не обича да прави много корекции по лицето си. 

Кристи Бринкли приема както бръчките, така и остаряването както нещо напълно нормално. Тя смята, че може да изглежда страхотно дори и на тази възраст. И не иска да бъде от онези хора, които губят естественото изражение на лицето си и стават "восъчни" в желанието си да се запазят млади. 

Снимка 650987

Източник: GettyImages

На прага на 70-те моделът признава, че няма търпение за годината, която й предстои. Защото вече е достатъчно зряла, за да знае, че само от нея зависи всичко да мине по плана, който вече си е начертала.

Кристи Бринкли винаги е била оптимист за бъдещето и се е опитвала да предаде това умение и на децата си. Затова и призовава всички да живеят живота си, защото той минава неусетно. А сега тя се чувства наистина силна и не по-различно от начина, по който се е чувствала и преди да навърши 30 - колкото и невероятно да звучи за някои. И за нея възрастта й не отговаря на нейния дух и няма нищо необичайно.

"Бях шокирана от това, че не се чувствах така, както си мислех, че трябва да се чувствам на тази възраст", казва още моделът. И дава съвет, че да се фокусираме върху това на колко години сме, няма да доведе до нищо добро. Вместо това не бива да спираме да сме любопитни към света, да сме активни и да правим това, което харесваме, всеки ден. Това е един от начините, по които самата тя се поддържа млада.

За модела е много важно и времето, което прекарва със семейството и най-близките си приятели. И е категорична, че смехът може да лекува всичко, а самата тя често прибягва до това "лекарство". За фигурата си пък разчита само на движение и на някои просто правила като това да избягва сладките храни.

Как Кристи Бринкли поддържа форма и на 64

Как Кристи Бринкли поддържа форма и на 64

Тайната е в храненето

Благодарение на страхотния си външен вид, завидното самочувствие и неостаряващ дух, Кристи Бринки не се е отказала да търси любовта и признава, че е отворена към идеята да има нов човек в живота си. Но както всичко досега, и това за нея не е на всяка цена, защото се е научила да бъде щастлива и сама и се чувства комфортно с този начин на живот. И понеже са пътуванията са голямата й страст, нищо чудно на поредното да срещне и своята нова половинка.