Дуейн Джонсън е доказал, че когато си науми нещо, няма какво да го спре. Това най-ясно личи от факта, че през последните няколко години той е най-голямата екшън звезда в Холивуд.

Дуейн Джонсън, Кели Кларксън, Кевин Харт, The Kelly Clarkson Show и защо Скалата прекъсна медения си месец

Какво прекъсна медения месец на Дуейн Джонсън

Приятел в нужда се познава

Фокусът на Скалата обаче не е само върху правенето на филми, въпреки че участва в наистина много продукции. Той обръща голямо внимание и на физическата си форма, която пък е в основата на успеха му.

Понеже Джонсън знае колко важна е спортната активност за успеха, той и бившата му съпруга Дани Гарсия са решили да изненадат всички ни.

Изненадата се състои в това, че двамата организират Athleticon. В рамките на фестивала ще има панели, на които ще говорят най-различни хора, познаващи ползите от спорта.

По този начин всеки, който реши да посети Athleticon, ще почерпи полезна информация относно всичко, свързано с фитнеса и спорта. Ще има и най-различни състезания, в които всеки желаещ може да се включи, а те ще бъдат съобразени спрямо различните нива на подготовка на хората.

Дуейн Джонсън и Дани Гарсия споделят пред CNN, че работят върху фестивала от три години и се вълнуват истински. Athleticon ще се състои от 9 до 11 октомври 2020 г. в Атланта, Джорджия.