През изминалия уикенд Дуейн Джонсън направи голямото си завръщане към кеча, като за първи път от около 10 години се качи на ринга, за да вземе участие в мач.

Дуейн Джонсън на WrestleMania 40 - голямото завръщане на Скалата в кеча

WrestleMania 40 - голямото завръщане на Дуейн Джонсън в кеча

Ето на това му се казва шоу

Скалата обедини усилия с Роман Рейнс, за да успеят двамата да победят в мач по двойки Сет Ролинс и Коди Роудс. С връщането си Джонсън подсили още повече очакванията към соловия мач между Рейнс и Роудс, който в крайна сметка бе спечелен от Коди Роудс.

Като цяло всичко случило се на WrestleMania 40 бе доста драматично и феновете определено не са останали разочаровани. Остава обаче един голям въпрос, който мъчи по-любопитните фенове на кеча, а именно колко милиона е получил Дуейн Джонсън, за да се качи отново на ринга и подложи тялото си на изпитание.

Кеч анализаторът Дейв Мелцер твърди, че Скалата е получил около 30 милиона долара за участието си в WrestleMania 40. Това се е случило след като Джонсън бе приет за член на борда на директорите на TKO - компанията, под чиято шапка е WWE, пише GiveMeSport.

Дуейн Джонсън и марката му Papatui - как накара хората да се смеят на шампоана му

Дуейн Джонсън продава шампоани - от какво недоволстват хората

Papatui обаче се радва на доволни клиенти

Като част от тази сделка Дуейн Джонсън получи правата върху сценичния си псевдоним Скалата и някои от запазените му фрази и хватки в кеча.