Едва ли има човек, който да не знае, че Дуейн Джонсън се ожени на тайна церемония за дългогодишната си приятелка Лорън Хашиян.

Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и още снимки от тайната им сватба

Още снимки от тайната сватба на Дуейн Джонсън

Какво са похпвали гостите на церемонията

В момента двамата са се отдали на меден месец на Хавайте, който вече беше прекъснат за кратко, за да може Скалата да участва в D23 Expo, където представи предстоящия си филм - "Круиз в джунглата".

Оказва се обаче, че меденият му месец отново е пострадал и се е наложило Джонсън да се отдели от съпругата си. Този път това се е случило, за да участва в предаването на Кели Кларксън - The Kelly Clarkson Show.

Дуейн Джонсън и кой е бил кум на тайната му сватба

Кой е кумът на сватбата на Дуейн Джонсън

Скалата продължава да ни изненадва

То стартира днес, 9 септември, и Дуейн Джонсън ще бъде специален гост. Всъщност, Скалата въобще не е трябвало да открива предаването на Кларксън.

Специален първи гост е трябвало да бъде Кевин Харт, но както знаем, той пострада сериозно в автомобилна катастрофа. Дуейн Джонсън се е проявил като добър приятел е заел мястото на Харт.

Кевин Харт и инцидентът, който е претърпял актьорът

Кевин Харт е претърпял катастрофа

Старите коли са красиви, но не и много безопасни

Скалата дори се пошегува в Twitter, че когато синът му Кевин Харт се нарани, неговият голям баща заема мястото му. Лорън Хашиян пък му е разрешила да прекъсне медения им месец, защото много харесва Кели Кларксън.