Дуейн Джонсън е доказал, че може да се справи успешно с всичко, с което се захване, a кечът, филмовата индустрия и бизнесът с текила са само някои от примерите.

Дуейн Джонсън става директор в TKO (WWE и UFC), а Netlifx започва да излъчва кеча

Изненадващият ход на Дуейн Джонсън

Големи промени и новини за WWE

Наскоро Скалата реши да пусна собствена серия козметични продукти, които са насочени най-вече към грижа за татуираната кожа - Papatui. Защото добре знаем, че самият той има не една и две татуировки по тялото си.

Оказва се обаче, че Papatui предлага и шампоан и балсам в едно, което накара доста хора да се зачудят какво се случва. В социалните мрежи се споделят снимки от търговската мрежа, на които се виждат, че до въпросния продукт на Papatui стои рекламен надпис с лика на Джонсън.

@freakinfriction If you ever felt like you weren't meant for the job, take notes ???? from the rock. #2in1shampoo #therockmemes #targetfinds #baldhead #fyp original sound - l

На него закачливо пише, че косата му би харесала този шампоан и балсам в едно. Но хората се чудят защо Дуейн Джонсън е решил да продава шампоани при положение, че е плешив.

Как Дуейн Джонсън се шегува със себе си в забавна реклама на ZOA

Когато Дуейн Джонсън се шегува със себе си

Една реклама на ZOA, а толкова много смях

Въпреки тези критики, според Metro.co.uk продуктите на Papatui се радват на добри отзиви в социалните мрежи от хора, които вече са ги използвали. А и едно от предимствата им е, че са на достъпна цена - 7.99 долара.