Дуейн Джонсън от години се слави като един от най-заетите и трудолюбиви актьори в Холивуд. Като графикът му е наистина натоварен.

Дуейн Джонсън, Red One, Amazon Studios и екшън комедията, в която ще участва

Какво ни готвят Дуейн Джонсън и Amazon Studios

Скалата отново вдига залозите

И то не само със снимки на филми, но и с тренировки, бизнес срещи и какво ли още не. Оказва се обаче, че не всичко около образа на Скалата е толкова бляскаво, колкото изглежда.

Оказва се, че има много недоволни хора, които са работили с него по коледния филм Red One. Според The Wrap, Дуейн Джонсън е уринирал в празни бутилки от вода, докато е бил на снимачната площадка, вместо да използва тоалетната като всички останали.

След това някой от екипа му се е грижел бутилката да бъде изпразнена. По този начин Джонсън пести време, като още през 2017 г. във видео в Instagram той за първи път заяви, че използва бутилка от вода, за да уринира в нея по време на тренировка (видеото е тук).

Освен тоалетната сага, в материала на The Wrap се твърди, че Дуейн Джонсън редовно е закъснявал за снимките на Red One. И тук твърденията са, че закъсненията са били от около осем часа. Редовните закъснения на Скалата плюс някои други производствени проблеми са станали причина бюджетът на филма да надхвърли 250 милиона долара.

Дуейн Джонсън, Крис Евънс, Red One и коледният филм, в който ще участват

Крис Евънс ще партнира на Дуейн Джонсън в коледен филм

Red One ще бъде интересен за гледане

Източник, близък до продукцията, обаче казва, че от Amazon, които продуцират Red One, са очаквали разходите да се окажат по-големи с около 15%, така че не са изненадани от случилото се. Говорител на Amazon пък бърза да опровергае тези твърдения, като казва, че те са нелепи и фалшиви.