Кога е прекалено късно да се присъединиш към най-актуалната социална мрежа TikTok? Ако питаме Доли Партън, отговорът е "никога". Защото легендата на кънтри музиката вече има профил и там, който е изключително забавен.

Доли Партън, Джеф Безос, Bezos Courage & Civility и наградата от 100 милиона долара за кънтри певицата

Как Доли Партън се сдоби със 100 милиона долара

И защо ги получи

Не че сме очаквали друго - освен безспорния си талант и безброй благотворителни инициативи, голяма част от популярността на 76-годишната Партън се дължи на чувството й за хумор и позитивната й нагласа към света.

"По-добре късно, отколкото никога", се казва в първото й видео в TikTok, публикувано през изминалата неделя. В момента Доли вече има над 960 хил. последователи там и е публикувала 15 видеа, с които да ни забавлява.

На част от тях самата певица ни показва някои от неуспешните си опити с приготвяне на коледни сладкиши, докато на други споделя забавни видеоклипове от други членове на TikTok. Защото макар до скоро да не беше част от социалната мрежа, Доли отдавна е популярна там.

@dollyparton I’ve had my fair share of baking blunders, and the holidays are full of them! Share your holiday #bakingblunders with me using #berrypie Berry Pie - Dolly Parton

Хаштаговете #DollyParton и #DollyTok имат качени над 6.4 милиарда клипа, в които или са ползвани популярни нейни песни като "Jolene" и "9 to 5", или пък са споделени част от нейни кино роли, и други телевезионни участия.

@dollyparton You know, I’ve never met a spud I didn’t like! @WIRED.COM #DollyTok #berrypie original sound - Dolly Parton

От Variety ни припомнят, че Доли Партън е най-успешната кънтри изпълнителка за всички времена с цели 26 песни, достигали до номер едно в класацията на Billboard и 110 сингли, влизали в топ 50. Преди месец тя стана част и от Рокендрол залата на славата.