Изабела Ма е пианистка, но е доста популярна и с профила си в TikTok, който е посветен не на музикалния ѝ талант, а на необикновения ѝ режим на хранене.

Натали Рейнолдс - инфлуенсърката, която си отнесе критики заради “гол” експеримент във фитнеса

С дрехи или без във фитнеса - “голият” експеримент на една инфлуенсърка

Критиките, които си отнесе Натали Рейнолдс

Преди веган, от вече пет години насам Изабела е месоядна. А промяната в диетата ѝ е всъщност доста екстремна.

Сега пианистката набляга на храни с високо съдържание на мазнини и протеини, като консумира само червено месо, масло, яйца и морски дарове. Буквално всеки ден тя си хапва от любимите си говеждо или агнешко месо, изяжда цял един пакет масло и по 12-16 яйца, макар че споделя, че рекордът ѝ за най-много изядени яйца в един ден е цели 48.

"Ям наситени мазнини всеки ден. И желанието ми за сладко изчезна, либидото ми се върна и свалих близо пет килограма", издава още Изабела.

В свое видео тя обяснява също, че след промяната в начина си на хранене от последните години забелязва подобрение в състоянието на кожата си, както и че като цяло се усеща по-енергична през деня.

Конкретно за консумирането на цял пакет масло на ден TikTok-ърката казва, че не просто ѝ е вкусно, а и е нейната "тайна за красота".

"Невероятно е за кожата ви, оставяйки я мека, еластична и сияйна. Кой има нужда от скъпи кремове, когато има масло", споделя тя.

По нейните думи то засища и глада ѝ. "Маслото е пълно със здравословни мазнини, които ви карат да се чувствате сити и удовлетворени. То е вашето тайно оръжие срещу глада по средата на деня."

Колкото и убедително да звучат нещата, които Изабела казва, онлайн потребителите не са съвсем сигурни, че нейният режим е толкова здравословен, пише E! News.

"Съгласен съм, че тези храни са полезни за нас, но къде отива балансът? Както зеленчуците, така и другите въглехидрати и захарите са от съществено значение в една балансирана диета", гласи мнението в един от коментарите.

Кембъл и Джет Пъкет - двойката, която предизвика явлението Pookie TikTok в социалната мрежа

Те са млади, красиви и богати - двойката, за която всички говорят

Pookie е истинско явление в социалните мрежи

Изабела обаче е твърдо решена да се придържа към начина на хранене, който работи за нея. По собствените ѝ думи никога досега не е била толкова фокусирана продуктивна.