Принц Уилям и Kейт Мидъллтън са всеобщи любимци и се радват на многобройни приятелства както в кралските, така и в светските среди. Виждали сме ги много пъти в компанията на певици, актьори и спортисти, но понякога и на тях им се случва да останат на заден план.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън на корицата на списание Mountain Rescue

Никой не очакваше това от Уилям и Кейт

Двойката се появи на необичайна корица

В подобна ситуация принцът и принцесата на Уелс попаднаха заради Доли Партън. В свое интервю за BBC Radio 2 певицата сподели, че наскоро - по време на свое работно пътуване на Острова, е получила "така чаканата" показа за чай от Мидълтън.

Но допълни, че й се е наложило да я откаже и така и не се е срещнала със съпругата на принц Уилям, въпреки подготовката, направена от двореца.

Снимка 631744

Източник: GettyImages

"Мислех, че е много мило от нейна страна да ме покани и че през някой от дните ще успея да отида", казва певицата. Но се оказва, че програмата й в Лондон е толкова натоварена, че в нея така и не остава време за чаша чай по кралски.

Типично в свой стил Партън се пошегува, че има още една причина да отклони поканата на Кейт Мидълтън. "Тя нямаше да промотира моя рок албум, така че трябваше да кажа "не", заяви шеговито певицата.

Как се карат Кейт Мидълтън и принц Уилям

Когато Уилям и Кейт се скарат

Семейство Уелс не е толкова съвършено

Въпреки несъстоялата се среща, отношенията между 77-годишната американска звезда и британския кралски двор остават топли. Преди 45 години тя участва в тържествата по повод сребърния юбилей на кралица Елизабет Втора на трона. И до ден-днешен си спомня колко притеснена е била тогава дали ще да се поклони правилно ред монарха, предава People.