Мнозина са тези, които възприемат моделите като момичета със съвършени тела и зашеметяваща красота, в които едва ли би могло да има нещо отблъскващо. Просто защото винаги изглеждат толкова перфектно. Както се случва в живота обаче, нещата често не са каквито изглеждат и когато става въпрос за жени с перфектна външност.

Когато Брад Пит е бил мръсният съквартирант на Джейсън Пристли

Мръсните (в буквален смисъл) тайни на Брад Пит

Аромати от старите ленти

Точно такава лична история решава да сподели TikTok-ърката Тейлър Паре, която твърди, че е била съквартирантка на модел на Victoria's Secret. Въпреки че така и не я назовава по име, Тейлър издава, че тя е имала доста обезпокоителни навици.

Във видеото, което вече е натрупало над пет милиона гледания, TikTok-ърката разказва, че когато се е преместила в Ню Йорк, първоначално е живеела на квартира с няколко човека. Един от тях е била модел на Victoria's Secret, за която твърди, че десет години е пазила "мръсна" тайна.

По думите на Тейлър Паре съквартирантката ѝ е водила доста привилегирован начин на живот и е познавала именити личности от света на модата като супермодела Наоми Кембъл и фотографа Стивън Мейзъл.

В същото време обаче моделът на Victoria's Secret често се е държала доста странно и е разказвала измислени истории за живота си. Тейлър е отдавала това на младостта и несигурността на момичето. Хората около нея обаче са я хващали в лъжи и в един момент съквартирантите ѝ започнали да я избягват.

Нещата обаче станали дори още по-притеснителни, когато започнали да липсват неща от апартамента - дрехи, козметика, дори лекарства. Тейлър споделила това на останалите, които също ѝ издали, че имат този проблем.

До кулминацията се стигнало, след като Тейлър събрала смелост да попита модела за своя липсваща риза, а след това я открила куфар, пълен с откраднати вещи.

Снимка 650466

Източник: GettyImages

"С ужас открих, че е откраднала неща от всеки един човек от апартамента. Странни неща. Като химикалки и чаши, лекарства по предписание, които тя не би могла да използва", спомня си Тейлър Паре.

Това обаче далеч не е най-шокиращото в историята. По-неприятното е, че освен откраднатите вещи, в куфара е имало използвани тампони и тоалетна хартия.

"Това е най-гнусната част. Тя пазеше всичките си боклуци, мръсни използвани тампони, кърпички, с които бършеше носа си, дупето си... Държеше ги в куфара си, който се съхраняваше в нашия апартамент. Беше толкова гадно", продължава разказа си Тейлър, цитирана от New York Post.

В края на видеото тя разкрива, че все още пази снимки на телефона си със съдържанието на въпросния куфар. И въпреки че не ги показва, нито назовава по име модела, споделя, че в деня, в който е намерила куфара, тя и останалите ѝ съквартиранти са я изгонили от апартамента.

Знаменитости, които са били съквартиранти

Знаменитости, които са били съквартиранти

Когато известните са живеели доста по-скромно

Накрая TikTok-ърката само споменава, че до ден днешен от време на време се засича с модела на Victoria's Secret, който е един от най-популярните, богати и успешни в момента.