В края на миналата година, само няколко месеца след като стана ясно, че ще видим режисьорската версия на "Лигата на справедливостта" на Зак Снайдър, Рей Фишър обвини Джос Уедън в тормоз.

Рей Фишър, Джейсън Момоа, Джос Уедън, Warner Bros., "Лигата на справедливостта" и обвиненията на актьорите към режисьора и студиото

И Джейсън Момоа нападна Warner Bros.

Атаката става сериозна

Според актьора, който влиза в ролята на Киборг, Уедън се е държал изключително грубо и неуважително към актьорите и екипа по време на повторното заснемане на някои сцени.

Припомняме, че режисьорът пое довършителните работи по "Лигата на справедливостта" няколко месеца преди премиерата на филма, защото Зак Снайдър се отказа заради лична трагедия. Но реши да промени значително филма.

Твърденията на Фишър бяха подкрепени от Джейсън Момоа, но в крайна сметка не се стигна до никакви реални последствия за Джос Уедън. Според източници на The Hollywood Reporter, режисьорът е имал сблъсък и с Гал Гадот.

Джос Уедън

Източник: GettyImages

Джос Уедън

Актрисата не е била съгласна с виждането на Уедън героинята ѝ да бъде много по-агресивна от това, което видяхме в "Жената чудо". До най-голямо напрежение се е стигнало, когато Гадот е възразила срещу диалог, който самият режисьор е написал.

Източниците твърдят, че тогава Джос Уедън е заявил на Гадот, че просто трябва да млъкне и да си каже репликите, защото иначе може да направи така, че героинята ѝ да изглежда изключително глупава във филма.

Гал Гадот, бременноста на актрисата и неспиращата ѝ работа

Гал Гадот не спира да работи, дори бременна

Жената чудо в действие

В изявление за изданието Гал Гадот признава, че е имала проблеми с Уедън, но Warner Bros. са ги разрешили навременно. Без да уточнява за какво точно става въпрос.