Въпреки че в Холивуд се изкарват милиони никой не ти дава гаранция, че на снимачната площадка всичко ще тече по мед и масло.

"Лигата на справедливостта", HBO Max, Боб Грийнблат и колко ще струва режисьорската версия на филма

Колко ще струва новата версия на "Лигата на справедливостта"

Само и само феновете да са доволни

И в случая не говорим за работния процес, а за отношението към актьорите и останала част от персонала. Именно срещу лошо отношение по време на снимките на "Лигата на справедливостта" се оплака Рей Фишър преди известно време.

Според него, режисьорът Джос Уедън, който пое работата по филма след отказването на Зак Снайдър, и продуцентите Джеф Джоунс и Джон Бърг са се държали агресивно и непрофесионално както с него, така и с други хора от екипа.

Веднага след това от Warner Bros. обявиха, че ще започнат вътрешно разследване по случая. Според Фишър следователите, които от компанията твърдят, че са независими, всъщност не са и отказват да разпитат ключови свидетели по случая.

Джейсън Момоа също подкрепи колегата си и твърденията му. Първоначално го направи на стори в Instagram, но сега е решил да направи нещата по-официални. Момоа публикува снимка, на която е с Рей Фишър и под нея написа, че Warner Bros. трябва да проведат истинско разследване, което да покаже лошия начин, по който са били третирани на снимачната площадка на "Лигата на справедливостта".

Пати Дженкинс, "Лигата на справедливостта", DC и защо е отказала да режисира филма

Защо Пати Дженкинс е отказала "Лигата на справедливостта"

Режисьор с виждания и принципи

Момоа се ядосва и на факта, че е пусната фалшива новина, че преговаря за роля в анимацията Frosty the Snowman, която по някаква случайност пък е продуцирана именно от Джеф Джоунс и Джон Бърг. Рей Фишър пък твърди, че Warner Bros. се опитват да нагодят историята по начин, който да им е угоден.