За първи път Гал Гадот влиза във Вселенета на DC с ролята си на Жената чудо през 2016 г., когато участва в "Батман срещу Супермен: Зората на Справедливостта". Следват двата самостоятелни филма за героинята ѝ - "Жената чудо" и "Жената чудо 1984".

Гал Гадот отново като Жената чудо - ще има ли трети филм

Ще видим ли отново Гал Гадот като Жената чудо

Каква ще е съдбата наДаяна Принс

На актрисата обаче явно доста ѝ се иска да се превъплъти в Даяна Принс поне още веднъж, тъй като с вълнение преди няма и две седмици сподели, че се планира започване на работа по трети филм.

Тогава пред ComicBook.com Гал Гадот разкри, че от това, което е чула от Джеймс Гън и Питър Сафран, е, че заедно ще работят по "Жената чудо 3". В друго интервю пред списание Flaunt пък актрисата казва, че е била уверена от ръководителите на DC, че филмът ще бъде разработен.

От Variety обаче разбираме, че според техни източници, запознати със ситуацията, трети филм за Жената чудо не се разработва в DC Studios, нито пък Джеймс Гън и Питър Сафран имат планове към този момент за какъвто и да е проект за героинята в новата вселена на DC.

Освен това информаторите уточняват, че нищо не е било обещавано на Гал Гадот за "Жената чудо 3", нито окончателно е било взето решение дали тя изобщо ще бъде част от новата вселена на DC.

Жената чудо, Пати Дженкинс и каква е истината за разпането на третия филм

Каква е истината за съдбата на Жената чудо

Пати Дженкинс внася разяснения

Съдбата на героинята стана доста неясна покрай оттеглянето на режисьорката Пати Дженкинс от работата по третия филм. Това обаче се случи малко след като Джеймс Гън и Питър Сафран поеха управлението на DC Studios и обявиха, че ще преработят Вселената на DC. Тогава се появиха и твърденията, че режисьорката е влязла в конфликт с ръководителите на DC, но и двете страни отрекоха това да е вярно.