За единствената дъщеря на кралица Елизабет не се говори твърде много, вероятно защото принцеса Ан е напълно посветена на монархията в последните десетилетия. Затова пък двете й деца Зара Тиндал и Питър Филипс имат с какво да се похвалят.

Питър Филипс и раздялата с Линдзи Уолъс - любим внук на кралицата няма късмет в любовта

Любимият внук на кралицата, който няма късмет в любовта

Случва се и на тези със синя кръв

Докато Зара е щастливо омъжена за бившия ръгбист Майк Тиндал, с когото развиват и различни бизнеси, за сина на Ан знаем, че няма особена сполука в любовта. От 2008 г. до 2021 г. той е женен за Отъм Кели, с която имат две дъщери - 13-годишната Савана и 12-годишната Айла.

След това в продължение на три години 46-годишният Филипс излиза с Линдзи Уолъс. През април тази година обаче става ясно, че двамата са се разделили. Именно заради това през отминалия уикенд нови негови снимки предизвикаха интерес.

Снимка 664865

Източник: GettyImages

На тях племенникът на Чарлз е заедно с кралицата-консорт Камила и двете си дъщери на конните състезания Badminton Horse Trials в Глостършир. Заедно с тях обаче е и жена, за която от няколко седмици се говори, че е новата му половинка.

Снимка 664864

Източник: GettyImages

Това е медицинската сестра Хариет Спърлинг (дамата със слънчевите очила на снимките). "Тя изглеждаше много щастлива и спокойна в компанията му, и доволна да бъде забелязана на едно от най-важните събития в конния спорт", коментират присъстващи пред The Sun.

Дали връзката на Питър Филипс с Хариет ще продължи предстои да видим. Факт е обаче, че именно на конни състезания синът на принцеса Ан предпочита да "показва" новите дами на сърцето си - на дербито Epsom през юни 2022 г. той се появи за първи път с Линдзи Уолъс.