Всички обичаме кучета и всички дами (и не само) обичаме горещи момчета - ето защо всеки трябва да отдели известно време да разгледа акаунта Hot Dudes With Dogs в Instagram, който включва снимка след снимка на секси момчета, гушкащи се с очарователни кучета.

И както подсказва името на профила, съдържанието е точно такова, каквото очакваме. С над 420 000 последователи, акаунът твърди, че прекрасните момчета на кадрите "ще ни накарат да се лигавим повече от най-добрия приятел на човека". И са абсолютно прави.

Докато някои снимки се избират на случаен принцип, всички момчета имат възможност да изпратят свои собствени кадри с надеждата да бъдат качени на страницата.

Като алтернатива можем просто да пуснем снимка с хаштага #hotdudeswithdogs в Instagram, но така вероятността изображението ни да бъде пропуснато е по-голяма. Въпреки това, много момчета са попаднали на страницата и снимките им са изключително харесвани, разтуптявайки сърцата не само на любителите на кучета, но на тези на красивите мъже.

Представяме една кратка селекция, която провокира нашия интерес на първо четене, но апелираме по-обстойно да бъде разгледан профилът, защото има наистина добри попадения.

Този мъж и най-добрият му приятел са доста добра двойка

Наистина ни се иска да бяхме на мястото на това куче.

Не, по-добре на тяхно.

Коя дама не завижда на този френски булдог в момента?

Не бихме отказали да поноси и нас.

Да, този мил младеж -също.

В интерес на истината, тотално забравихме какво правехме преди да започнем да превъртаме този Instagram, така че е крайно време да ви оставим в ръцете и лапите на тези момчета.