Гал Гадот си е същинска Жена чудо (не само в преносен, но и в буквален смисъл), защото въпреки че е родила цели три деца (последното преди две години) изглежда в страхотна форма. А още по-страхотно е, когато имаме възможност я видим по бански край басейн. В поредица от снимки в профила си в Instgram актрисата впечатлява феновете си именно с това - с естествена красота и сексапил.

Гал Гадот отново като Жената чудо - нов обрат покрай съдбата на третия филм

Нов обрат за Жената чудо

Била ли е подведена Гал Гадот за третия филм

Гадот успява да хване от жарките августовски лъчи в цял спортен бански в черен цвят, който обаче не може да скрие релефния ѝ корем - нещо, което буди у нас лека доза завист, но благородна, разбира се.

И не само ние се наслаждаваме на снимките, защото публикацията ѝ има над 1 милион харесвания, като почитателите ѝ веднага оцениха натуралната ѝ визия като "невероятна" и "съвършена" в хиляди коментари.

Ако се върнем още по-назад в профила ѝ, ще разберем обаче, че тази секси форма не се постига с излежаване на дивана, а с тренировки. Гал Гадот обича да демонстрира нагледно, че за Жената чудо не е никакъв проблем да направи стойка на ръце.