Откакто стана популярна, Миа Халифа никога не се е свенила да споделя мнението си, дори то да ѝ коства критики и нападки.

Защо Миа Халифа подкрепя Хамас в конфликта с Израел

Защо Миа Халифа е на страната на Хамас, а не на Израел

Родената в Ливан бивша порно звезда има мнение по въпроса

Миналия месец тя съвсем открито подкрепи Хамас при атаката им срещу Израел, като се обоснова за избора си. Още преди това, през 2021 г., Халифа се изказа остро както срещу страната, така и срещу Гал Гадот.

Тогава покрай пускането на "Жената чудо 1984" бившата порно звезда определи израелската актриса като "геноцидно Барби". А сега покрай новините, че Гал Гадот ще организира специални прожекции за отбрани известни и влиятелни личности, на които ще показва смущаващи кадри от нападението на Хамас, Миа Халифа отново се активизира.

Халифа е много активна в X (стария Twitter), Където публикува редовно, а през последния месец почти изцяло неща, свързано със случващото се между Израел и Хамас. В социалната мрежа Миа Халифа отговори на туит за новината, че Гадот ще показва кадри от случващото се в Близкия изток.

Бившата порно актриса напомни, че се е опитала да предупреди всички, припомняйки думите си по адрес на Гал Гадот, че е "геноцидно Барби", пише Marca.

Гал Гадот и твърденията, че се е присъединила към армията

Присъединила ли се е към израелската армия Гал Гадот

И как ще помага на родината си

До този момент заради подкрепата си към Палестина Миа Халифа загуби две важни партньорства - с Playboy и продуцентът на подкаста ѝ Тод Шапиро.