Гал Гадот не просто изигра "Жената чудо", а е истинска жена чудо и в реалния живот. 38-годишната актриса има прекрасно голямо семейство, което продължава да се разраства. Тя и съпругът ѝ Джарон Варсано са женени от 2008 г. и са горди родители на Алма (12 г.), Мая (6 г.) и Даниела (2г.). А от съвсем скоро вече и на четвъртото си момиченце, което се е родило.

Гал Гадот и твърденията, че се е присъединила към армията

Присъединила ли се е към израелската армия Гал Гадот

И как ще помага на родината си

Щастливата новина е съвсем изненадваща, тъй като Гал Гадот не е обявявала, че всъщност е бременна. В Instagram профила си обаче актрисата е качила снимка след раждането, на която гушка новороденото докато е още в болничната стая.

"Мое сладко момиче, добре дошла. Бременността не беше лесна, но я изкарахме. Ти донесе толкова много светлина в живота ни, което отговаря и на името ти Ори, което означава "моята светлина" на иврит. Сърцата ни са пълни с благодарност. Добре дошла в къщата на момичетата. Татко също е много готин", пише Гал Гадот към поста си.

В предишни интервюта актрисата е разказвала малко повече за ражданията си. Пред InStyle през 2022 г. тя споделя, че раждането всъщност наистина ѝ харесва.

"Бих го правила веднъж седмично, ако можех. Толкова е вълшебно", допълва Гал Гадот.

Даяна Йорданова - българката, която прилича на Гал Гадот

Когато една българка прилича на Гал Гадот

Поразителната прилика на Даяна Йорданова от Видин с израелската актриса

В интервюто си тя уточнява също, че все пак е под упойка, за да не бъде толкова болезнено. Но накрая не пропуска да сподели, че в момента, в който усети, че е създавала живот, се чувства невероятно.