Знаехме, че много неща ще се променят, заради коронавируса. От ръкостискането до посещението на магазини, заведения, мачове и концерти. Именно заради пандемията се наложи някои отрасли да намерят своя нов "нормален" начин да работят. В това число са и стриптийз клубовете.

Съгласно противоепидемичните разпоредби в САЩ, ресторантите и местата за обществено хранене могат да работят на 50% от капацитета си, но за момента баровете и нощните заведения могат да продават само за из път.

Когато тесният контакт е невъзможен и много хора се чувстват неудобно да бъдат на тълпи на едно място на закрито, много собственици на барове и нощни заведения трябваше да измислят нови решения, с които да забавляват клиентите и да поддържат служителите си в бизнеса.

Типичен пример за това е стриптийз клубът Vivid Gentleman в Хюстън, Тексас, който има амбициите да е пионер в стриптийза в условията на социална дистанция.

Снимка 490015

Източник: iStock

Тъй като на клуба все още е забранено да приема посетители, генералният мениджър Джино Дилоло стига до необичайна идея - да предлагат еротични танци на шофьорите на принципа на drive-thru (за из път) заведенията за бързо хранене.

Всеки клиент на клуба влиза с колата си в специално обособена тента и плаща, за да гледа как танцуват стриптизьорките, след което потегля, а на негово място идва нов клиент. Всеки посетител има право само на два танца, след което трябва да освободи място за следващия.

Черни метални барикади отделят алеята за колите от подиумите за танцьорките, а червени и лилави лампи създават типичната позната атмосфера на повечето клубове за възрастни.

И за да се спазват изцяло правилата за социална дистанция в опитите за ограничаване разпространението на новия коронавирус, стриптизьорките, които са или оскъдно облечени, или голи, носят предпазни маски на лицата си.

Според Джино Дилоло новата политика на работа на Vivid Gentleman е на първо място в интерес на танцьорките и персонала на клуба и чак след това заради посетителите, пишат от Metro. Мениджърът е категоричен, че ако клубът не работи, то на собствениците ще им бъде непосилно да се справят с всички сметки и тогава ще се наложи стриптизьорките да останат напълно без доходи.

И въпреки че за момента новият начин на работа, с който се спазват противоепидемичните разпоредби на щата Тексас, работи чудесно за Vivid Gentleman, Джино Дилоло се надява, че скоро нещата ще се нормализират и момичетата ще могат да танцуват по познатия до момента начин.