За Холивуд новият коронавирус се оказа тежко изпитание - филмовата индустрия все още се опитва да си представи как ще възобнови производството на филми и сериали по време на пандемия.

Pornhub и безплатното порно за цял свят за една седмица

Безплатно порно за всички

Изненадата на PornHub в тези тежки времена

През това време порноиндустрията в Лос Анджелис сякаш е намерила адекватно решение, за да се справи със ситуацията. Още през 90-те години тя измисля собствена система за тестване и база данни, с цел да защити актьорите си при епидемията със СПИН.

Това се налага, след като порно актьор подправя теста си и заразява няколко свои колеги. Така порнозвездата Шарън Мичъл, която по онова време учи за лекар, създава системата, известна като PASS (Performer Availability Scheduling Services).

Снимка 479440

Източник: iStock

Според въпросната система, порно актьорите трябва да бъдат тествани за предавани по полов път болести на всеки 14 дни, като резултатите се въвеждат в специална база данни. По този начин продуцентите и режисьорите разбират кои от актьорите са здрави и "годни" за работа.

 Pornhub, Stay At Home Hub и посещенията в домовете на звездите на сайта

PornHub ни кани в домовете на звездите си

Феновете там, където не са били никога

Тъй като настоящата ситуация с коронавируса им се струва много сходна с тази на СПИН епидемията, от порноиндустрията решават да приложат старата система, като правят тестове за COVID-19.

Резултатите отново въвеждат в специална база данни, разработват се протоколи и по този начин се следи кои от хората им са здрави и - отново - "годни" за работа.

Снимка 479441

Източник: iStock

Въпреки че коронавирусът е различен вид заплаха, от порноиндустрията се чувстват много по-спокойни, защото са наясно как точно да действат и какво трябва да направят, за да защитят хората си, без да се налага да спират работа.

По този начин те не прекратяват напълно дейността си и все пак успяват да създадат ново съдържание с филми за възрастни, пише Reuters.

Pornhub, Cleanest Porn Ever и новата кампания на сайта срещу коронавируса

Най-чистото порно, създавано някога

Само за мръсници по душа