Във време на самоизолация Pornhub се превърна в най-добрия приятел на мнозина по целия свят. След като ни подари безплатен достъп до цялото съдържание, а после ни пусна и в домовете на звездите си, сега сайтът за възрастни ни радва и с поредната си остроумна инициатива.

 Pornhub, Stay At Home Hub и посещенията в домовете на звездите на сайта

PornHub ни кани в домовете на звездите си

Феновете там, където не са били никога

Порното винаги е било "мръснишко", а Pornhub променя играта с "най-чистото порно, създавано някога".

Кампанията под името Cleanest Porn Ever има за цел да акцентира върху важността от поддържане на добра хигиена, за да се предпазим от COVID-19. Разбира се, това послание е представено по начин, по който само Pornhub може да го направи.

Поредицата от видеоклипове, публикувани в YouTube канала на сайта, представя едни от най-популярните порно актриси в нова, малко необичайна роля - даващи инструкции за чистота. Разбира се, всичко е закачливо и с откровен сексуален контекст.

Представят се безопасни и "чисти" начини за правене на секс по време на пандемия, като на първо място е да правим секс със самите себе си. Като преди това задължително се си измили ръцете.

Целта на Pornhub не е да се превърнем в асоциални порно маниаци, а просто да ни покаже как да не се лишаваме от удоволствия, докато ни се налага да спазваме социална дистанция. 

Във видеата участва звезди на сайта от целия свят, които говорят на различни езици, за да стигне посланието до колкото се може повече хора. Още по-приятна изненада е, че от Pornhub са подготвили и незцензурирани версии, които можем да открием в специална секция в сайта, пише Forbes.