Съвсем неусетно измина една седмица от старта на Световното първенство по футбол в Катар и вече наистина не знаем какво да очакваме, защото очевидно нито един отбор не е за подценяване.

Мондиал 2022, Саудитска Арабия, Rolls Royce Phantom и подаръкът, който ще получат футболистите

Щедрият подарък, който футболистите на Саудитска Арабия ще получат

Не всеки ден побеждават Аржентина

А някои от тези, към които има големи очаквания, определено не се представят на обичайното ниво. Англия например започна доста силно със звучна победа над Иран, но във втория мач определено разочарова с играта си срещу САЩ. 

Като цяло англичаните бяха сред отборите, които искаха на това световно капитанът на отбора да носи лента с цветовете на дъгата, показваща, че любовта е една и не познава граници.

Но тази подкрепа за LGBTQ+ общността не бе допусната от FIFA. Германците вече изразиха протеста си срещу това решение на футболната централа, като до момента те са единствените, които са го направили по толкова показен начин. Капитанът на Англия Хари Кейн също не остава по-назад.

От Marca разбираме, че нападателят е решил да носи един доста специален часовник в Катар. А именно Rainbow Rolex Daytona, който е в цветовете на дъгата и е украсен с 36 сапфира и 56 диаманта.

Мондиал 2022, Англия, Бразилия, Франция и кои са най-скъпите отбори на това световно

Кои са най-скъпите отбори на Мондиал 2022

И кои са трите "най-евтини"

Очевидно нищо не може да спре Хари Кейн от това да изрази позицията си, а цената на самия часовник също е доста впечатляваща - цели 630 000 евро.