Керстин Тристан е на 56 г. Тя майка и баба, но с разликата, че не изглежда като повечето баби, които сме виждали. Това, което най-много ни прави впечатление, когато попаднем на нейни снимки за първи път, е, че цялото й тяло е покрито с татуировки. И сумата, която е похарчила, за да стигне до тази фаза, е доста впечатляваща.

Смешно е, но Керстин казва, че първо е мразела татуировките. Всичко обаче се променя, след като си прави първата през 2015 г. Сега, с татуировки на цветя, птици и други животни, тя е доволна от това, което вижда.

"Просто исках да опитам нещо ново. Всички живеем само веднъж и си помислих, че на моята възраст нещо истинско трябва да дойде", казва тя.

От 2015 г. Керстин харчи над 30 000 евро за татуировки, но за неин късмет начинанието й има добри последици. Сега тя има 190 000 последователи в Instagram и над милион души гледат видеоклиповете й в TikTok, което ѝ помага да печели допълнителни средства. Признава обаче, че често ѝ се случва да попада на критични коментари относно начина, по който изглежда. 

Ние лично сме много по-впечатлени от невероятната ѝ физика, отколкото от многобройните татуси, защото за жена на 56 г., може да се похвали с едно наистина много стегнато и поддържано тяло. 

Мелиса Слоун - тя е майка на две деца и има 800 татуировки по себе си

Тя е майка на две деца и има 800 татуировки по себе си

Една истинска история от Уелс

Силно татуирани или не, истината е, че сме свободни да избираме как да живеем и изглеждаме. И Керстин не е единствената, която е предпочита да покрие с татуировки тялото си. Както напомнят и от Bright Side, всъщност има много знаменитости, които също решават да татуират кожата си, нищо че понякога я крият с дрехи или дори с грим.