Може и да е една от най-сексапилните жени в света и една от най-обичаните актриси, но личният живот си остава неприкосновена територия за Скарлет Йохансон. Освен ако не реши сама да ни разкрие нещо.

Скарлет Йохансон, вредните навици, пушенето и какво не иска децата ѝ да повтарят

Вредният навик, от който Скарлет Йохансон се срамува

За какво съжалява актрисата

Както направи в токшоуто на Кели Кларксън.

При участието си там преди ден, 37-годишната актриса от "Черната вдовица" разказа как е избрала името на сина си от третия си брак. 13-месечният й син от Колин Джост, за когото се омъжи през 2020 г., се казва Космо.

Снимка 588930

Източник: GettyImages

"Просто сглобихме няколко букви", казва Йохансон през смях. След което допълва, че смята името за много оригинално и всичките им приятели го харесват. Казва обаче, че майката на Джост не е била съвсем доволна от него. "Тя продължаваше да ни предлага други имена, но аз й казах: Виж, така ще се казва, вече се роди."

Оказва се, че между името на първото й дете - осемгодишната Роуз от брака и с Ромен Дориак, и това на Космо има връзка. "И двете са цветя", казва Кларксън и Скарлет потвърждава това. "Не много хора виждат тази връзка", казва тя. На български децата й биха се казвали Роза и Космос.