Последно гледахме Скарлет Йохансон в "Астероид Сити" на Уес Андерсън миналата година, като малко преди това бе излязъл и "Професия: Стриптийзьор 3" с Чанинг Тейтъм. Филмът, който обаче събира и двамата актьори заедно на голям екран е романтично-комедийният "Покажи ми Луната".

Скарлет Йохансон и новината, че преговаря за роля в новия "Джурасик свят"

Скарлет Йохансон ще се впусне в света на динозаврите

Актрисата преговаря за роля в новия "Джурасик свят"

Историята в него ни запознава с маркетинговия гений Кели Джоунс (Скарлет Йохансон), чиято задача е не просто да поправи накърнения публичен имидж на НАСА, но и да "продаде" Луната.

Другият главен герой е непоколебимия командир Коул Дейвис (Чанинг Тейтъм), който не е съвсем съгласен с нейните нетрадиционни методи. Неизбежното обаче се случва и искрите между двамата пламват истински, когато Кели се захваща за работа и създава пълен хаос в и без това сложната задача, с която Коул е натоварен.

Когато обаче Белият дом преценява, че не могат да си позволят да изгубят срещу руснаците и мисията е прекалено важна, че да рискуват провала ѝ, Джоунс получава специално нареждане да организира заснемането на фалшиво кацане на Луната като резервен вариант. Тогава обратното броене наистина започва...

"Ако фалшифицирате тази мисия, всяко едно нещо, което сме пожертвали, ще е било за нищо", чуваме Чанинг Тейтъм да предупреждава Скарлет Йохансон в трейлъра, който вече можем да гледаме.

Филмът ни връща в 1968 г., по време на историческото кацане на НАСА на Луната с мисията на "Аполо 11". И освен че ще бъде едно своеобразно вълнуващо пътешествие към звездите, благодарение на чара и химията между Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм, историята ще ни потопи в драматични обрати с високи залози, хумор и емоции.

Режисьор е Грег Берланти, работил по филмите "С любов, Саймън" и "Такъв е животът". Сценарият е написан от Роуз Гилрой, по идея на Бил Кирщайн и Кийнан Флин. Актьорският състав допълват Уди Харелсън, Джим Раш, Рей Романо и други.

В "Покажи ми Луната", първоначално озаглавен "Проект Артемида", няма да липсват визуални ефекти, като бюджетът на филма е над 100 милиона долара. Заглавието обаче не е единственото нещо, претърпяло промяна.

Наистина ли Скарлет Йохансон и Майкъл Дъглас имат роднинска връзка

Наистина ли Скарлет Йохансон и Майкъл Дъглас имат роднинска връзка

Двамата имат повече общо, отколкото предполагат

Всъщност първият избор за режисьор е бил Джейсън Бейтман, но заради творчески различия той напуска, след което мястото му заема Грег Берланти. В главната роля на командир Коул Дейвис пък е трябвало да влезе Крис Еванс. Конфликт в графика му обаче му попречва и в крайна сметка го замества Чанинг Тейтъм, пише The Hollywood Reporter.

Премиерата на "Покажи ми Луната" е на 12 юли