Скарлет Йохансон се е доказала като актриса, която прави винаги въздействащи превъплъщения във филми от всякакви жанрове. Омагьоса ни още с "Изгубени в превода", разтърси ни емоционално в "Брачна история" и вдигна адреналина ни в "Люси".

Скарлет Йохансон и най-хубавият подарък, който е получавала като дете

Най-хубавият подарък, който Скарлет Йохансон е получавала

И защо ѝ е било трудно да намери подарък за дъщеря си

Сега на актрисата ѝ предстои завръщане към трилърите. Говори се, че новата ѝ роля ще бъде в криминалния трилър Featherwood, който е базиран на истински случай и вече се твърди, че има потенциал за награди.

В него Скарлет Йохансон ще изиграе Карол Блевинс - жена, която е пристрастена към хероина, но се превръща в един от най-важните информатори на ФБР докато се води тежко шестгодишно разследване на престъпния наркосиндикат, известен като Арийското братство на Тексас.

Снимка 642888

Източник: GettyImages

Задачата на Блевинс, като "една от бандата", е да дава вътрешна информация на ФБР. В крайна сметка участието ѝ се оказва ключово и помага за осъждането на 13 членове на групата. Цялото преживяване обаче оставя значителни физически и психически травми на Блевинс, която живее под постоянна заплаха от Арийското братство на Тексас.

Филмът е базиран на наградената статия на журналиста Скот Фаруел, публикувана в шест части в Dallas Morning News. Режисьор на Featherwood ще бъде Андреа Арнолд, работила по номинирания за BAFTA "Американски мед" и сериала "Големите малки лъжи". В момента заедно с актьора Бари Когън тя прави и филма Bird.

Скарлет Йохансон на Golden Heart Awards 2023 - сексапилна и изтънчена в черна рокля

Колко секси е Скарлет Йохансон в черно

Актрисата напомни колко добре изглежда

Освен звездата в главната роля, Скарлет Йохансон ще бъде и продуцент на Featherwood, заедно с Джонатан Лиа и Кийнън Флин. Сценарият пък е дело на Нед Бенсън, познат от работата си по "Черната вдовица" на Marvel, отново със Скарлет Йохансон, пише Deadline.