Съвсем очаквано в дните около Коледа знаменитостите дасподелят кадри на празничната си украса у дома, подаръците, които са подарили и получили, както и моменти от Бъдни вечер и Рождество. И макар че Скарлет Йохансон няма профили в социалните мрежи, с които да ни зарадва с малко снимки "от кухнята", интересни детайли около нейната Коледа научаваме от едно от скорошните ѝ интервюта.

Скарлет Йохансон на Golden Heart Awards 2023 - сексапилна и изтънчена в черна рокля

Колко секси е Скарлет Йохансон в черно

Актрисата напомни колко добре изглежда

По време на гостуването си в The Tonight Show актрисата връща лентата назад със спомени от своето детство и издава какви са били желанията на дъщеря ѝ тази година.

Пред водещия Джими Фалън Скарлет Йохансон признава, че ѝ е било доста трудно да открие точните коледни подаръци от списъка на деветгодишната си дъщеря Роуз.

"Тя има списък с играчки и други неща, но са доста специфични. Например, поиска рокля, която да е пухкава отгоре, а отстрани да има пайети. Какво е това нещо?! Твърде конкретно е", споделя актрисата.

Тогава водещият я пита дали самата тя като малка също е имала толкова специфични желания и кой е най-хубавият подарък, който е получавала като дете.

Връщайки се към спомените си от детството, Скарлет Йохансон издава, че любимото нещо, което са ѝ подарили, е било тематична палатка на "Джурасик парк", пише Just Jared.

Защо Скарлет Йохансон и Колин Джост не могат да поделят кремовете от линията The Outset

Споровете в семейството на Скарлет Йохансон

Когато трябва да делиш някои неща с мъжа си

"В нея спах около шест месеца. В стаята ми на пода. Сестра ми не беше толкова доволна обаче, защото споделяхме обща стая, но да, разпънах палатката в нашата стая и спах на твърдия под", допълва актрисата.