Рита Ора е свикнала да бъде център на внимание, но не само с песните си, които много често се превръщат в хитове. Тя умее и много добре да провокира - със секси снимки, разбира се.

Рита Ора, изолацията и какви проблеми създава на съседите си

Ужасен съсед ли е Рита Ора

Съседка за... неволи

Но умее и да се забърква в скандали. Преди няколко месеца се понесоха слухове, че е изключително лош съсед. На 26 ноември Рита Ора навърши 30 години и едва ли си е представяла, че ще посрещне тази годишнина в условията на пандемия.

Според Daily Mail, желанието на изпълнителката за празнуване се е оказало по-силно от противоепидемичните мерки, които са взети във Великобритания, а и не само.

Обвиненията срещу Рита Ора са, че е събрала 30 от най-близките си приятели в ресторант в Лондон, за да отпразнува рождения си ден. Според The Sun пък, на папарашки снимки се вижда как извън заведението Рита и гостите ѝ, сред които е била и Кара Делевин, са носили маски.

На някои от снимките се вижда дори как двама полицейски служители се опитват да разберат дали наистина в ресторанта се провежда мероприятие, което е в разрез с все още действащите мерки.

Рита Ора и новата порция горещи снимки по бански

Рита Ора и секси снимките по бански

Бяхме зажаднели

Към момента не е ясно дали Рита Ора наистина е нарушила правилата и ако да, какви ще бъдат последствията за нея.