Изненадани сме, че хора които живеят в Обединеното кралство, могат да се изплашат от лошото време. Все пак там се намира и най-дъждовният град в Европа.

Маусинрам, проливните дъждове и кой е най-дъждовният град в света

Кой е най-дъждовният град в света

Намира се в Азия

Но явно тази дъждовна неделя в Лондон е подействала носталгично на Рита Ора. Очевидно има нещо по-хубаво от лошото време, и това е хубавото време.

Изпълнителката с балкански корени тъгува по лятото и показа недвусмислено това с порция горещи снимки от почивката си през лятото в Гърция.

View this post on Instagram

on

29-годишната певица изглежда невероятно със синьо-зелените бански. Блестящ тен, слънчеви очила, басейн, море... На една от снимките пък е на седалката на самолет и показва секси коремче пътувайки незнайно за къде.

А за феновете ѝ, които цяло лято се радваха на нейни снимки по бански от различни места, това беше супер подарък, защото с края на лятото се очакваше, че и снимките ще спрат.

Рита Ора и още секси снимки на изпълнителката

Рита Ора и още секси снимки на изпълнителката

Търсим ги под дърво и камък

Наскоро се появиха и слухове, че Рита е сгодена за френския режисьор на музикални клипове Ромен Гаврас. Те бяха породени от факта, че е била видяна да се хвали с пръстен с диамант пред приятелки в лондонски ресторант.

Рита Ора, Ромен Гаврас и годежен ли е пръстенът с диамант на безименния ѝ пръст

Сгодена ли е Рита Ора

Какво прави това момиче

Двойката отказа коментари по въпроса, но източник на Daily Mail, близък до изпълнителката, е казал, че Рита май просто е решила да се "почерпи" с ново бижу. След което феновете ѝ, сред които сме и ние, си отдъхнаха с облекчение.