Катрин Зита-Джоунс е доста активна в официалния си профил в Instagram за щастие на своите над 5 милиона последователи. Тя често споделя моменти от личния си живот, както и снимки от богатата си кариера.

Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс и колко влюбени изглеждат двамата на червения килим

Когато Майкъл Дъглас не може да откъсне очи от Катрин Зита-Джоунс

Много елегантни и много влюбени

В неделя, 19 март, 53-годишната актриса посвети специална публикация на Деня на майката, който във Великобритания се чества в четвъртата неделя след началото на великденските пости.

"Скъпа мамо, на този ден, както и във всеки друг ден, ме вдъхновяваш и ме обичаш заради всичко, което съм, и всичко, което не съм. Няма как да ти благодаря достатъчно. Ти си моята кралица. Обичам те, мамо."

Това са думите на Зита-Джоунс към майка й Патриша Феър. С тях актрисата, която последно гледахме като Мортиша Адамс в Wednesday, споделя три снимки на майка си. На една от тях Катрин и Патриша са прегърнали децата на актрисата Карис и Дилън.

Катрин със сина си Дилън

Източник: GettyImages

Катрин със сина си Дилън

Само преди седмица тя посвети специално стори на децата си с Майкъл Дъглас. Към кадри на известни личности като Опра Уинфри и Харисън Форд Зита-Джоунс написа, че децата трябва да имат търпение, защото не се знае кога успехът ще ги споходи.

Катрин и Майкъл Дъглас нееднократно са заявявали, че се надяват 22-годишният Дилън и 19-годишната Карис да изберат друг кариерен път, а не актьорството. За момента обаче братът и сестрата са се насочили именно натам, припомнят Hello.