Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са сред любимите ни двойки, не само защото и двамата са известни, а защото не спират да доказват, че нищо не е по-силно от любовта - нито възрастта, нито неодобрителните коментари, които чуват по свой адрес.

Катрин Зита-Джоунс, Карис Дъглас и как се забавляват майка и дъщеря

Как изглежда 19-годишната дъщеря на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Ценно време за майка и дъщеря

Те са от онези холивудски двойки, за които все се питаме как успяват да са заедно толкова години, а те продължават да ни доказват, че за любовта няма граници. Особено възрастови.

И в подкрепа на думите ни е и последната им съвместна публична поява преди броени дни на премиерата на "Ант-Мен и Осата: Квантомания" в Лондон. 

Бляскавата актриса, на 53 г., беше ослепително красива в прекрасна пастелно синя рокля на червения килим, където присъства, за да подкрепи съпруга си, на 78 г., на премиерата последния му филм в британската столица. И Майкъл не можеше да откъсне очи от нея.

Снимка 607011

Източник: GettyImages

Двойката, която е женена от 22 години и има две деца, Карис, на 18, и Дилън, на 20, изглеждаха много влюбени и щастливи, докато позираха пред фотографите по време на звездното събитие, 

Катрин избра дълга до земята рокля без презрамки, която подчертаваше големия ѝ бюст, докато Майкъл, междувременно, изглеждаше елегантен в тъмносин костюм, с вратовръзка на точки и свежа бяла риза.

Снимка 607010

Източник: GettyImages

Третият самостоятелен филм за Ант-Мен се съсредоточава около Скот Ланг(Пол Ръд), докато той и приятелите му изследват Квантовото царство, място, "където взаимодействат със странни същества и се впускат в приключение, което надхвърля границите на това, което са смятали за възможно, " според страницата на филма в IMDb.

Дъглас се превъплъщава в ролята си на д-р Ханк Пим, която за първи път изигра във филма "Ант-Мен" от 2015 г., както и във втория "Ант-Мен и Осата" и "Отмъстителите:Краят".

Катрин Зита-Джоунс, Дилън Дъглас, National Treasure: Edge of History и събитието, на което се появиха двамата

Мъжът, който замести Майкъл Дъглас

Как изглежда 22-годишният син на актьорите

Звездата от "Фатално привличане" има още няколко проекта, които излизат скоро, така че тепърва ни предстои да ги виждаме красиви, влюбени и щастливи с ослепителната му съпруга Катрин Зита-Джоунс.