Може и да са сред най-често коментираните холивудски двойки с голяма възрастова разлика помежду си, но Майкъл Дългас и Катрин Зита-Джоунс успяха да докажат, че тя не е никаква пречка пред истинската любов - и така вече над 20 години.

Майкъл Дъглас за страховете на дъщеря си Карис Дъглас и живота с Катрин Зита-Джоунс

Големият страх на Майкъл Дъглас

И с кого е свързан той

Семейството са повече от щастиливи заедно и не спират да го демонстрират не само по време на официални събития, но и в профилите си в социалните мрежи. Само преди броени дни Майкъл Дъглас реши да се похвали със семейнта им ваканция. Той публикува снимки със съпругата си Катрин Зита-Джоунс и сина им Дилън от Индия. 

По всичко личи, че семейството се наслаждава на чудесно време заедно, докато разглеждат забележителностите на тази толкова голяма и интересна държава. 

Катрин също не пропусна да се похвали колко добре си прекарва в Индия, като в нейния профил пък сподели клипче, на което се вижда как пее. 

"Някъде все пак е лято. С приятели в Индия, пеейки около лагерния огън. Всъщност не знаех целия текст", пише актрисата под видеото, на което демонстрира забележителни вокални способности.

В края на ноември Катрин-Зита Джоунс и Майкъл Дъглас отбелязаха цели 23 години като съпруг и съпруга. Тогава 54-годишната актриса сподели сърдечно послание в своя Instagram профил, придружено от снимки от сватбата на двойката през 2000 г. и други важни моменти от връзката им през годините.

Нов повод за щастие в семейството на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Нов повод за щастие в семейството на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Когато двама души са истински щастливи заедно

"Днес празнуваме 23 години брак. Скъпи Майкъл, твоята Нобелова награда за мир те очаква", написа шеговито Зита-Джоунс на 79-годишния си съпруг. "Обичам те. От твоята скъпа съпруга, носителка на медала на честта."