Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас от години се смятат за едни от най-здравите и примерни холивудски семейства. Въпреки голямата разлика във възрастта - цели 25 години, двамата винаги изглеждат щастливи заедно.

Любовта на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас - всичко най-интересно за брака им

Всичко най-интересно за брака на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

23 години заедно, две деца и една раздяла по-късно

Децата им също - 79-годишният Дъглас и 54-годишната Зита-Джоунс са родители на две деца. Синът им Дилан е на 23, а дъщеря им Карис - на 20. Именно Карис е тази, която най-често се притеснява за баща си.

"Карис е тази, която ме кара да се замисля колко съм стар", признава Майкъл Дъглас пред Hello. И допълва, че дъщеря му се е разплакала, когато му е споделила страха си, че може да не е жив, когато тя е готова да се омъжи.

"Тате, осъзнаваш ли, че когато стана на 25, ти ще си на 83?", разказва той и допълва, че е имал и друг момент в живота си, когато се е замислил за смъртта. През 2010 г. той е диагностициран с рак на гърлото, след което се подлага на химиотерапия и лъчелечение.

"След рака често изненадвам сам себе си с това, че плача от радост", признава още Майкъл Дъглас. Съпругата му Катрин Зита-Джоунс често споделя моменти от живота им в Instagram, като последният е от преди ден - съпрузите се радват на кучето си, маскирано за Хелуин.