Въпреки че е вече на 79 години, Майкъл Дъглас явно все още няма никакво намерение да слиза от екран. А съвсем скоро ще го видим и в нов минисериал, в който влиза в ролята на една от най-известните личности в американската история - Бенджамин Франклин.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се впускат в ново приключение

Ново приключение за Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Как и къде се забавлява семейството

Докато очакваме премиерата на Franklin в Apple TV+ през април, вече можем да хвърлим поглед и към няколко кадъра от продукцията.

В Instagram профилите си стрийминг платформата и Майкъл Дъглас са споделили снимки, на които няма как да не ни направи впечатление забележителната трансформация на актьора. Той е почти неузнаваем с перука и така характерното за епохата на Франклин облекло.

Коментарите под поста на Майкъл Дъглас преливат от вълнението на феновете за предстоящия сериал, а съпругата му Катрин Зита-Джоунс явно също е сред тях и споделя емоцията. "Нямам търпение", пише тя под публикацията.

Осемте епизода на Franklin се фокусират върху дръзките подвизи и ключови моменти от живота на Бенджамин Франклин. Действието се развива в края на 1776 г. - критичен период от историята, в който обаче американецът се впуска в тайна и съдбовна мисия към Франция.

Нов повод за щастие в семейството на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Нов повод за щастие в семейството на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Когато двама души са истински щастливи заедно

Сериалът е сниман и във Версай, което допълнително допринася за автентичността му. В главната роля пък Майкъл Дъглас още веднъж убеждава в актьорското си майсторство, пише Hello.