Ариана Гранде е само на 26, а вече има състояние от над 50 милиона долара. През февруари тази година нейни песни заемат номер 1, 2 и 3 в класацията за най-слушаните в САЩ. Постижение, с което могат да се похвалят единствено Бийтълс.

Тя е втората най-следвана известна личност в Instagram. Тази година Гранде стартира мащабно световно турне с десетки концерти. И всяка вечер пее отново и отново своите последни хитове, в които разказва откровено за пресните си рани.

Наскоро певицата сподели, че страда от посттравматично стресово разтройство, а един от начините да се справи с него, е да говори открито за трудните моменти в живота й. 

Изпълнителката е корица на августовския брой на Vogue и отново е откровена за живота си, който всички смятат за бляскав и лесен, а тя не може да намери думи да опише какво всъщност се е случило в него в последните години.

Ариана споделя, че участието й на Coachella тази година може да е изглеждало като голямо шоу, но за нея е било истинско изпитание. Причината е, че за първи път отива на фестивала заради вече покойния си бивш приятел Мак Милър. А когато се казва на сцената осъзнава колко бързо и драматично се променя животът.

След бомбения атентат на неин концерт в Манчестър през май 2017 г., на Гранде й трябват няколко месеца, за да започне да прави музика отново.

И скоро след като се завърне с поредния си хит - "No Tears Left to Cry", съдбата си направи поредна шега с нея и й показа, че всъщност има още доста сълзи да изплаче - за края на годежа си с Пийт Дейвидсън и за смъртта на Мак Милър.

В тези трудни моменти Ариана се обръща за подкрепа към своите фенове. Тя комуникира с тях открито, но и запазва много от болката за себе си. А те знаят това много добре, виждат го в нейните очи. И сякаш всичко, което е постигнала, остава на заден план. А музиката е най-доброто лекарство. И любовта.

Ариана Гранде, Givenchy и новото лице на марката

Новата страст на Ариана Гранде

Певицата е новото лице на Givenchy

Днес Гранде заключва, че за своята възраст е човек, преминал през много неща, които не може да обясни дори на самата себе си, пък какво остава да гo направи пред останалите.