Макар и да е заета преди всичко с промоцията на предстоящия си студиен албум "Pink Friday 2", Ники Минаж намира време да блесне и на корицата на Vogue.

Ники Минаж и провокативните голи снимки, които публикува в чест на рождения си ден

Ники Минаж не остави нищо на въображението

Ето така се празнува

Минаж вече е била представяна на челната страница на арабското и японското издание на престижното списание - съответно през 2018 г. и 2019 г. - но декемврийският брой на американския Vogue отбелязва дебютa ѝ в САЩ. Който се превърна и в момент, отбелязващ важен етап в живота на Ники - близо 15 години господство в рап индустрията.

Затова изпълнителката откровено говори пред изданието за новия си албум, натиска на славата и предизвикателствата и радостите от отглеждането на 3-годишния си син, когото публично нарича "Papa Bear" (и чието рождено име още не е разкрила официално).

"Има една свобода, когато си в най-добрата си форма, когато правиш нещата на върха", казва Минаж. "Но в момента, в който започнат да те обсъждат, свободният дух изчезва. Когато успееш в нещо, сякаш всичко се обръща срещу теб."

Пример за това е разразилата се през 2021 г. полемика след споделена oт Минаж публикация в социалните мрежи, в която казва, че е скептична към ефикасността на ваксините за Covid-19. "Аз съм от хората, които не вървят с тълпата. Обичам да имам собствена преценка за нещата", каза тогава изпълнителката.

Именно в перспективата на индивидуалността, Ники Минаж е щастлива, че е възприемана като "емблема на позитивното отношение към тялото с повечко извивки". Макар и самата тя не винаги да се чувства уверена в това.

"Наскоро гледах мое видео, в което съм на 25 години и честно казано бих дала всичко, за да изглеждам както тогава и сега", признава Минаж.

Бритни Спиърс, Ники Минаж, колегиалната подкрепа и танците като начин на живот

Защо Бритни Спиърс не спира да танцува

И мисли по въпроса Ники Минаж

Рап певицата разкрива и, че наскоро е претърпяла операция за намаляване на гърдите и убедено казва, че много повече харесва новото си тяло. "Някога исках да имам по-голямо дупе, а сега осъзнавам колко глупаво е било това", добавя още тя. "Добре е да обичаме извивките си точно такива, каквито са."