На Ариана Гранде определено не ѝ въври в любовта, като преди няколко месеца стана ясно, че е взела решение да се разведе с Далтън Гомес.

Ариана Гранде и Далтън Гомес се развеждат след две години брак

Защо се развеждат Ариана Гранде и Далтън Гомес

В Холивуд явно е сезона на разделите

Бракът им просъществува едва две години, като малко след раздялата се заговори, че в живота ѝ има друг мъж. От TMZ разбираме, че Гранде и Гомес са успели да уточнят всички детайли по развода и се оказва, че изпълнителката ще трябва да плати на бившия си.

анкета

Коя звездна раздяла от последните месеци ви изненада най-много?

Виж резултати

Бритни Спиърс и Сам Асгари 0.8%

Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер 8.0%

Софи Търнър и Джо Джонас 9.9%

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес 36.0%

Антон Хекимян и bTV 45.3%

Според споразумението, Ариана Гранде ще трябва да плати на бившия си малко над 1 милиона долара - 1.25, ако трябва да бъдем точни. Тя ще покрие и разходите му за адвокати, които възлизат на 25 000 долара.

Но това не е всичко, защото Далтън Гомес ще получи и половината от парите, след като домът им в Лос Анджелис бъде продаден, пише People. Двамата започнаха да излизат през февруари 2020 г., като в края на годината обявиха, че са сгодени.

Ариана Гранде и признанията ѝ за филърите и ботоксът

Признанията на Ариана Гранде за филърите

Изпълнителката сваля картите на масата

Ожениха се през май 2021 г., а два месеца след като отпразнуваха две години от сватбата си, обявиха, че се разделят. Източници, близки до двамата, твърдят, че въпреки развода са запазили добри отношения.