Горе-долу знаем какви са плановете на Marvel Studios през следващите няколко години, защото те бяха така добри да ги оповестят.

"Капитан Америка 4", Marvel и новината, че ще има четвърти филм за супрегероя

Капитан Америка се завръща с четвърти филм

Кой ще поеме щита...

Но въпреки това има доста неизвестни. Като например какви ще бъдат официалните заглавия на някои от филмите, които предстои да видим. Да не говорим, че нямаме представа какво точно ще се случва в тях.

Но такава информация не си и мечтаем да научим скоро. Въпреки това от студиото решиха да използват изминалите няколко дни, за да обявят официалните заглавия на някои от най-очакваните им филми.

Вторият филм за Черната пантера ще се казва Black Panther: Wakanda Forever. Филмът е насрочен за юли 2022 г., като знаем, че Райън Куглър е пренаписал сценария след смъртта на Чадуик Боузман, но предстои да разберем как точно.

Вторият самостоятелен филм за Капитан Марвел също получава официално заглавие - The Marvels. В него освен Карол Денвърс, ще видим и Ms. Marvel (Иман Велани), която е ново лице за киновселената на Marvel, но първо трябва да бъде представена в самостоятелния сериал, който се подготвя.

Част от филма ше бъде и Моника Рабмо (Теона Парис), която вече видяхме в WandaVision. Е, в "Капитан Марвел" (2019 г.), но там беше дете. The Marvel трябва да видим през ноември 2022 г.

Официално знаем и че Ant-Man and the Wasp: Quantumania ще тръгне по кината през февруари 2023 г., а Guardians of the Galaxy Vol. 3 през май същата година.