The Golden Bachelor предизвика доста шум около себе си през миналата година заради леката промяна в концепцията на предаването. Вместо по-млади участнички и ерген, то заложи на по-възрастни.

Golden Bachelor и на колко години ще са кандидатките в "Ергенът" за възрастни

На колко години ще бъдат кандидатките в "Ергенът" за възрастни

И какво друго ни очаква там

Така например ергенът бе 72-годишният Гери Търнър, а участничките, които се бореха за сърцето му на възраст между 60 и 70 години. В крайна сметка Търнър избра 70-годишната Тереса Нист за жената на сърцето си.

Така през ноември миналата година в последния епизод за сезона двамата се сгодиха, а в началото на тази дори се ожениха. От People разбираме обаче, че само три месеца след сватбата Гери Търнър и Тереса Нист са взели решение да се разделят.

В интервю за Good Morning America двамата обявиха новината, като не дадоха конкретна причина за решението си да се разделят. Гери Търнър каза, че с Тереса са водили няколко задълбочени разговора относно бъдещето си и ситуацията, в която се намират и са решили, че е най-добре да се разведат.

The Golden Bachelor и какво знаем за риалитито "Златният ерген"

Когато "Ергенът" е на 71

Какво предлага едно различно издание на романтичното риалити

Но се оказва, че разстоянието е изиграло ключова роля. Докато Гери живее в къщата си край езеро в Индиана, то Тереса води своя живот в Ню Джърси, Филаделфия. Като в случая става дума за разстояние от над 1000 км.

Въпреки всичко са имали намерение да направят всичко възможно, за да се получи връзката им, като Гери Търнър е бил готов да се премести в Ню Джърси. Двамата обаче така и не са намерили подходящия дом, в който да се нанесат.

Васка Джурова от Ергенът 3 и секси снимките ѝ в социалните мрежи

Секси снимките на Васка от Ергенът 3

Участието ѝ в предаването приключи, но...

Макар че се развеждат, Гери Търнър и Тереса Нист остават влюбени един в друг, като доказателство за чувствата им е фактът, че се държаха за ръце по време на интервюто, в което обявиха раздялата си.