Пореден месец излетя толкова ненадейно, че отново не разбрахме какво точно се случи. Пада лист от календара, за да дойде нов, а с него и много нови неща за гледане.

Новите филми и сериали на Netflix през март, сред които The Gentlemen и Irish Wish

Новите филми и сериали на Netflix през март

Определено няма да се скучае The Gentlemen Irish Wish

Netflix, разбира се, не са се отказали от стратегията да ни заливат ежемесечно с много нови филми и сериали, които да са добра компания в свободното време.

Ето и кои заглавия от месец април грабнаха вниманието ни и си заслужава да добавим към списъка за гледане.

Scoop

Започваме с филм, в който една от главните роли е поверена не на кой да е, а на една от нашите любимки - Джилиан Андерсън.

Филмът е базиран на истинска история, която ще ни покаже какво означава да бъде отдаден журналист. Цялата история ще се върти около скандалното появяване на принц Андрю в BBC Newsnight.

Фокусът пък ще бъде върху жените, които не се отказват пред нищо, за да научат точно това, което искат. А за тази цели човек трябва да бъде доста смел.

Scoop е в Netflix от 5 април

Parasyte: The Grey

Продължаваме с корейски сериал, защото знаем, че напоследък стрийминг платформата инвестира все повече именно в продукции от тази държава.

Сериалът ще ни покаже как мистериозен паразит буквално превзема хората и ги превръща в чудовища, готови да убиват без капка жалост. 

Но едно момиче успява по някакъв начин да стане приемник на този паразит, без това да означава, че е подвластна на волята му. Именно това момиче може да промени хода на събитията.

Parasyte: The Grey е в Netflix от 5 април

Anthracite

През 1994 г. в малко селце в Алпите се случва масово самоубийство на хора от таен култ, което попада във всички заглавия. Тридесет години по-късно жена бива убита след странните ритуали на същата тази общност.

Джаро Гаци се оказва идеалната изкупителна жертва, защото е имал проблеми със закона, но е пристигнал в планината, за да върне живота си в релси. Е, скоро се оказва обвинен в убийството.

Решен да докаже невинността си, той получава неочаквана помощ от Ида - ексцентрична млада жена с много връзки, която търси изчезналия си баща. Скоро двамата разбират, че нищо не е такова, каквото изглежда.

Anthracite е в Netflix от 10 април

Rebel Moon — Part Two: The Scargiver

Завършваме селекцията за месеца с втория филм за Rebel Moon. Първият не се оказа кой знае колко успешен, като по-скоро бе повече критикуван, отколкото похвален.

Във филма ще видим как Кора и оцелелите воини са готови на всичко, за да защитят новия си дом. Дори това да означава да жертват собствените си животи. 

Очакват ни много екшън, бойни сцени и експлозии, в което Зак Снайдър е доказал, че го бива.

Rebel Moon — Part Two: The Scargiver е в Netflix от 19 април

През месеца може да обърнем внимание и на The Antisocial Network: Memes to Mayhem (5 април), Stolen (12 април), Love, Divided (12 април) и Our Living World (17 април).