И монашеската мисия, и номинациите очи в очи стават повод за невиждан хаос във "ВИП Брадър". Случващото се в настоящото издание на риалити формата е прецедент в историята на шоуто.

Съквартирант ще се опита да избяга от Къщата през специалната капандура, която снощи зрителите видяха във връзка с мисията на Сашка Васева и Алфредо Торес.

Двамата трябваше при определен сигнал да излизат на покрива през капандурата и да пеят приспивни песни, а при друг - да излизат на двора и да вият срещу луната.

Сашка Васева реши, че действията й ще се отразят зле на сина й и предложи на Биг Брадър да гладува до края на седмицата, вместо да изпълни задачата. Големият брат не се съгласи да прави промени. Дупнишката Мадона нито ви, нито излезе през капандурата. Алфредо изпълни мисията, макар да се разплака.

Снимка 317456

Източник: NOVA

Мегз също се оказа бунтар. Тя, освен че се лиши от гримовете и екстеншъните си в името на мисията, трябваше да носи монашеските дрехи до приключването й, но не го направи. Каканашева заяви, че ако не е облечена със своите одежди, това ще навреди на бизнеса й.

Големият брат наложи нечувани санкции, а бедственото положение в Къщата изправи Мегз пред огромното недоволство на съквартирантите.

Чии са тези крака?

Източник: NOVA

Чии са тези крака?

Някой ще се опита да омиротвори участниците, но с постъпката си още повече ще си навлече гнева им, което ще стане повод за крайното му решение - бягство през капандурата.