В последните дни и седмици водещата тема е разпространяващият се коронавирус. Докато бройката на заразените в световен мащаб вече гони 98 хиляди (към 6 март), в порно сайтовете се появява все повече съдържание, свързано със заразата.

Разбира се, хората, които публикуват видеа в сайтове като PornHub, целят по-голям трафик. Затова и слагат в заглавието думата "коронавирус", дори съдържанието да няма общо с темата. И по-голямата част са такива, показва нашата проверка.

Попаднахме и на куриозни заглавия като "Гореща китайка иска да изсмуче коронавируса от него" или нетрадиционни начини за борба със заразата, включващи горещи изпълнения.

Снимка 462734

Източник: GettyImages

Не липсват обаче и аматьорски видеа на хора с предпазни маски, които правят секс, както и режисирани клипове, като тези на порно двойката Spicy x Rice, които влизат в ролите на заразена девойка и медицински работник с предпазен костюм, които се впускат в горещи сцени.

"Пациенти под карантина", които получават едно специфично лечение, можем да видим във все повече видеа. Други пък, отново по сценарий, не искат да правят секс без предпазни маски и дори ни показват как се прави орална любов с тях.

Определено всякакво съдържание, свързано с коронавируса, е много търсено и гледано в последно време, като тенденцията ще се запази. Това със сигурност ще увеличи и броя на видеата за възрастни, в чиито заглавия присъства "COVID-19". Засега те са над 110 в PornHub, посочват и във Vice.

Shakedown, PornHub и първото видео без ограничение във възрастта на платформата

PornHub с първо видео без ограничение във възрастта

И е със свободен достъп през целия март

Докато някои приемат тази тенденция като начин да се погледне не толкова сериозно на проблема, други смятат, че това е подигравка със заразените, както и с тези, които са под карантина. А последните ще повишат значително трафика на порно сайтовете, защото все с нещо трябва да се развличат у дома...