Определено искаме, когато пораснем, да бъдем като Нина Добрев. Това момиче просто не се спира и винаги около нея става нещо интересно. 

Нина Добрев и нова доза екстремност

Нина Добрев и нова доза екстремност

Ваканцията в Индонезия продължава

Този път обаче няма да говорим за приключенията ѝ в Индонезия, а за една корица. Защото Нина е точно на тази на Women's Health за януари и февруари 2019 г. 

И както може да се очаква, е супер секси. В интервюто, което дава за списанието, българката споделя за предизвикателствата на Fam - новия ситком, в който участва, както и за тренировъчния си режим. 

А двете са доста свързани, защото според нея, откакто снима сериала, режимът и е много последователен, което й дава възможност да тренира редовно, а тя обожава това. 

Нина Добрев определя режима си като истински коктейл. Той включва йога, тичане, упражнения с тежести, бокс и групови занимания, според натовареността на деня ѝ. 

Снимка 396136

Източник: Women's Health / Фотография Ben Watts

Не се залъгва и знае, че остарява. Затова и става все по-внимателна за нещата, с които се храни. Актрисата споделя, че за първи път в живота си вижда резултат от тренировките, а той идва под формата на плочки. 

Един обикновен ден на Нина започва с разходка на Маверик (кучето), а след това е време за тренировка. Споделя, че всеки ден трябва да се изпоти, ако не с физическо натоварване, то с помощта на парна баня. 

Снимка 396135

Източник: Women's Health / Фотография Ben Watts

В интервюто Нина говори и за плановете да създаде семейство. Тя е на мнение, че някой ден ще има и двете - и кариера, и семейство, но все още не е готова за това, защото в момента работи над себе си. А когато завърши процеса, иска да концентрира цялата си енергия в семейството. 

Нина Добрев в Индонезия - нови приключения за актрисата

Секси ваканцията на Нина Добрев в Индонезия

Това момиче не обича да скучае

Надява се, че всичко това ще се случи в близките 10 години. Майка ѝ пък не престава да я подтиква към това, подарявайки ѝ бебешки дрешки за Коледа.