Още през лятото на 2019 г. научихме, че Нина Добрев е взела главната роля във филма Sick Girl. Тогава бе ясно, че снимките са започнали и българката ще бъде също така сред продуцентите.

Нина Добрев, Sick Girl и новият филм на актрисата

Новото предизвикателство пред Нина Добрев

Sick Girl ще бъде следващият филм на актрисата

Но за четири години нищо не се чуваше около филма и бяхме решили, че ще бъде от онези, които така и не виждат бял свят. Е, за щастие сме грешили, защото Sick Girl се задава, а за това разбираме от първия пуснат трейлър.

Комедията ще ни срещне с Рен Пепър (Добрев), която тъжи изключително много по приятелките си от гимназията, защото са били много близки. С годините обаче групичката се събира все по-рядко, защото всяка една от тях има своите нови предизвикателства.

В миг на отчаяние Пепър решава да излъже, че е болна от рак, за да събуди съжалението на приятелките си и така те да прекарват повече време с нея. Мислейки я за малка лъжа, историята с рака се превръща в нещо, което тя вече не може да контролира.

И всъщност точно тази лъжа може да ѝ коства приятелството с момичетата. Звучи някак тъжно, но трейлърът ни дава да разберем, че всъщност ще е доста забавно и изпълнено с нелепи случки. Премиерата на Sick Girl в САЩ е насрочена за 20 октомври.