Както стана известно наскоро, Нина Добре, половинката ѝ Шон Уайт и техни приятели се отдават на заслужена зимна ваканция във Франция, където двойката прекарва по-голямата част от времето си в каране на сноуборд.

Нина Добрев на Седмицата на модата в Париж - смела и в игрива цветна визия

Как Нина Добрев отново накара всички да я гледат (и обсъждат)

Атрисата не се притеснява да експериментира

Разбира се, не може без обичайните, съпътстващи всяка ваканция глезотии, като похапване в някой хубав ресторант насред ски пистите. Оказва се обаче, че макар да не е притеснявана от фенове, актрисата с български корени се натъква на местен, който далеч не одобрява нейното и това на хората в компанията ѝ поведение.

На клип, качен в TikTok се вижда как докато похапват, към масата на Шон и Нина се приближава мъж, който им вдига скандал за мястото, на което са седнали, твърдейки, че е негово.

"Това място е резервирано за мен. На него пишеше Луи. Не можете ли да четете? Това място е мое", заядливо се обръща той към Добрев, макар че ако съдим по думите на двойката, те се хранят в напълно нормален ресторант без настаняване или табели с имена.

Мъжът заплашва актрисата, че ще извика мениджъра, който да го настани на мястото му. "Тук не е Америка, тук има ред. Какво ви кара да си мислите, че може да седнете на мястото ми... Не може да си правите каквото си искате, американци", продължава видимо разгневен мъжът.

В крайна сметка гаджето на Нина запазва спокойствие и пояснява, че никъде на масата не е имало табела с неговото име, както и че в заведението се сяда свободно, докато Нина дори се усмихва на нелепата ситуация, което в крайна сметка още повече разгневява Луи. 

"Не е смешно. Никак не е смешно, че сте седнали на мястото ми. Това е грубо. Това е неучтиво, като всички вас, американци", завършва гневно Луи, устремявайки се очевидно към въпросния мениджър, който да разреши ситуацията с местата. 

Жестът на Шон Уайт към Нина Добрев, който никой не очакваше

Жестът на Шон Уайт към Нина Добрев, който никой не очакваше

Какво направи сноубордистът

От края на сцената става ясно, че мъжът няма представа кои са те, макар, че Шон Уайт представя себе си и актрисата. "Кои сте вие изобщо? Защо сте седнали тук?", пита пак Луи. А те му отвръщат: "Аз съм Шон Уайт, а това е Нина Добрев".

Клипчето завършва с учудените и недоумяващи лица на Нина и Шон, които продължават разговора с техните приятели, като споделят, че не могат да повярват какво им се е случило току-що.