Седмицата на модата в Париж за колекция пролет/лято 2024 вече приключи и остана в историята с впечатляващи ревюта на Fendi, Valentino и Jean Paul Gaultier. По време на събитието много знаменитости имаха възможност не само да се запознаят с актуалните модни тенденции, но и да демонстрират собствения си стил. Сред популярните личности с най-забележителна визия се нареди и Нина Добрев.

Нина Добрев на 35

Нина Добрев в 35 факта

Защото някой днес има рожден ден и става на 35

С избора си на тоалет тя за пореден път доказа, че не се притеснява да бъде смела и че модата определено ѝ е сила. Актрисата бе облякла оранжево сако с обемни ръкави и мини пола с асиметрична цепка. За обувки бе заложила на бели токчета с отворени пръсти, но малката си чанта също бе комбинирила с цвета на тоалета - оранжево.

Нина Добрев бе подбрала и смели аксесоари, макар и минимални. Косата ѝ бе прибрана в обемна панделка, а висящите ѝ обеци също нямаше как да не останат незабелязани.

Всъщност цялостната визия на актрисата просто нямаше как да остане незабелязана на събитието. От една страна заради якрия цвят на тоалета, а от друга и заради изкусително дългите крака, които мини полата разкриваха.

При всички положения си личи, че Нина Добрев си пада по модата. Самата тя миналата година издава в свое интервю за InStyle, че винаги е обичала модата. В същото време обаче и си признава, че невинаги ѝ се е отдавало да се облича добре.

Нина Добрев, както не сме я виждали

Нина Добрев, както не сме я виждали

Как решиха да се маскират за Хелоуин с половинката ѝ Шон Уайт

"Ако проследите стила ми от времето, когато бях на 18-22 години, преди не беше страхотен, докато не си наех стилист. После започнах да си "открадвам" идеи оттук и оттам от стилисти, с които работих, от списания, като виждах как другите рискуват, и си представях себе си в тези тоалети и започнах някак да си играя с различни неща", споделя Нина Добрев.