Шон Уайт може да се е оттеглил от състезателния сноуборд, но все още показва нови движения, включително едно, кръстено на приятелката му Нина Добрев.

Нина Добрев на 35

Нина Добрев в 35 факта

Защото някой днес има рожден ден и става на 35

Трикратният олимпийски златен медалист сподели ново видео в TikTok и Instagram, показвайки най-новия си ход със сноуборд.

Във видеото 37-годишният Уайт качва Добрев върху себе си, докато карат сноуборд и се завърта няколко пъти с нея, докато се спускат по склоновете, като изпълнява новия ход, който той нарича "Нина 900".

След като завършва "Nina 900", той бавно поставя Добрев обратно на склона и двата сноуборда един до друг, с което видеото приключва.

Няколко фенове коментираха новото движение на сноубордиста. "Това е най-романтичното нещо, което съм виждал", пише един потребител.

"Имам чувството, че това е сноубордист на National Geographic, чифтосващ се в дивата природа", пошегува се друг потребител.

Малко преди снежната им ваканция Нина Добрев сподели пред People, че тя и Уайт се редуват кой планира срещите им. "Внедрихме нещо, мисля, наистина е страхотно", каза тя. "Правим нощни срещи всяка седмица и редуваме планирането."'

Добрев обясни, че техните седмични срещи "поддържат нещата някак вълнуващи и интересни и отделяме време, което двамата да прекараме заедно".

И докато Нина Добрев сега е на пистите, Уайт наскоро посети актрисата, докато тя снима The Bricklayer в Гърция.

"Знаете ли, интересно е, защото по време на Олимпиадата и преди Олимпиадата той пътуваше по целия свят, опитвайки се да стигне до планините и да тренира", обяснява тя.

Нина Добрев на Седмицата на модата в Париж - смела и в игрива цветна визия

Как Нина Добрев отново накара всички да я гледат (и обсъждат)

Атрисата не се притеснява да експериментира

"Така че през голяма част от връзката ни аз пътувах до мястото, където той трябваше да бъде и сега е страхотно, че той може да дойде там, където съм аз и да ме подкрепи също", добавя актрисата от "Дневниците на вампира".