Да си инфлуенсър в днешно време се превърна в нещо модерно и все повече млади хора се впускат това начинание, без да им мигне окото. Повечето от тях не си дават сметка, че наистина има хора, които се влияят от видяното в профилите им в социалните мрежи.

Моделът Вани Вишъс много добре си дава сметка за това и го използва доста умело. Тя е на 32 години от Маями, Флорида и е намерила много интересен начин да си докарва допълнителни доходи.

Според LADbible, Вани продава използваното си бельо на свои последователи в социалните мрежи. Тя твърди, че го прави, защото е получила многократни запитвания от фенове дали могат да се сдобият с бельо, носено от нея.

От LADbible уточняват, че не всеки може да има подобни артикули, а само регистрираните в сайта ѝ потребители. Цените на използваното бельо достигат 100 долара, но желаещите могат да си купят и чорапи. Тук обаче има разлика дали са носени цял ден или са използвани по време на тренировка във фитнеса.

При бельото също има разновидности. То може да е такова носено цял ден, такова носено по време на тренировка или и такова, което е било използвано по време на секс. Според изчисленията на Вани Вишъс, месечно в сметката ѝ постъпват около 1000 долара само от продажбата на използваното ѝ бельо.