Официално Хелоуин е днес, макар че вече видяхме голяма част от знаменитостите и тематичните им костюми още миналия уикенд. На партито Casamigos Halloween Party присъства и Джъстин Бийбър, който не изневери на стила си и вложи доза хумор и небрежност в облеклото си. Той бе избрал да облече розова риза с щампи на оранжеви цветя, лилави шорти, плавници и шнорхел.

Casamigos Halloween Party 2023- най-ефектните звездни костюми за Хелоуин

Най-добрите звездни костюми за Хелоуин тази година

От които можем да си “откраднем” идеи

Костюмът на Джъстин Бийбър за Хелоуин определено привлече погледи, но мнозина нямаше как да не се запитат къде е половинката му Хейли. Според Entertainment Tonight той е искал да прекара известно време с приятели. Е, разбира се, в това няма нищо лошо, но сме на мнение, че когато костюмите са по двойки, се получава още по-ефектно.

Все пак Джъстин и Хейли Бийбър присъстваха заедно на друго Хелоуин парти в Лос Анджелис, за което бяха избрали да се маскират като герои от "Семейство Флинтстоун".

Но тъй като явно празникът продължава, моделът сподели още една от визиите си, този път в Instagram. В поредица от снимки Хейли Бийбър е само по бельо, подобно Кармен Електра в сцена от "Страшен филм" от 2004 г.

Още на първия кадър виждаме модела единствено по чифт бели дантелени сутиен и бикини, бели чорапки и кецове насред зелена поляна, очевидно намокрена от градинската пръскачка. Следват още няколко също толкова секси снимки, на които Хейли не оставя много на въображението, но пък демонстрира завидна форма.

Хейли Бийбър вече празнува Хелоуин - и редува сладки със секси костюми

Хейли Бийбър вече празнува Хелоуин - и редува сладки със секси костюми

Няма търпение

Единственият по-различен кадър е този, за който моделът е облечена с бяла жилетка и позира със стар телефон в ръка, сякаш звъни за помощ. Снимките определено са се получили доста ефектно, а и за това със сигурност допринася оскъдното облекло на Хейли Бийбър като Кармен Електра от "Страшен филм". Е, да не забравяме и великолепната ѝ фигура.